Waarom meubelreiniging?

In een gemiddeld meubilair wonen meer dan een miljoen huismijten. Deze beestjes voeden zich met huidschilfers van mensen en dieren. Verder houden ze van vocht en donkere plaatsen, dus stoffen meubels is de perfecte leefomgeving van de huismijt. Deze microscopisch kleine wezentjes kunnen allergische reacties veroorzaken wanneer je last hebt van aandoeningen als astma, hooikoorts, huidaandoeningen zoals eczeem en een allergie voor de huisstofmijt.

Je hoeft natuurlijk geen last te hebben van bovenstaande aandoeningen, maar het is beter voor je gezondheid om schone en hygiënische meubels te hebben. Meubels worden te weinig gereinigd, terwijl mensen hier echt wel veel gebruik van maken. Vroeger werd het reinigen van meubels buiten in de kou gedaan. Met de mattenklopper werden dan de huismijten, huidschilfers en uitwerpselen van de huismijten uit de stoffen meubels geklopt.

Wij hebben voor het reinigen van gestoffeerde meubels een unieke methode ontwikkeld die je veel tijd en geld kan besparen.

Je neemt contact met ons op voor het maken van een afspraak, een van onze medewerkers komt naar je toe en naderhand zijn je meubels weer fris en schoon!