Franchise DokterMeubel Matrasreiniging

Welkom op de franchise(onder)nemers site van DokterMeubel Meubelreiniging en DokterBed Matrasreiniging

Je kijkt waarschijnlijk niet voor niets op deze site. Mogelijk uit nieuwsgierigheid, maar het ligt meer voor de hand dat je zoekende bent. Zoekend naar een franchiseformule die bij je past en die (financieel) haalbaar is. Het zoeken wordt vaak ingegeven vanuit verschillende motieven. Het motief dat we het meeste horen is dat mensen “iets” voor zichzelf willen beginnen. Vaak is dan het instappen bij een franchiseformule het meest voor de hand liggend. Door dit te doen, kun je gelijk de mouwen opstropen en gaan ondernemen. De diensten en producten zijn duidelijk, de spelregels zijn duidelijk, dus ……….. ondernemen maar! Binnen de regels van franchising bouwen aan je eigen bedrijf, met ondersteuning van je franchisegever en je collega’s. Ja collega’s, want concurrenten heb je niet binnen onze franchiseformule. We werken immers binnen eigen regio’s die contractueel zijn vastgelegd.

Laten wij ons eerst maar eens voorstellen

DokterBed is een unieke franchise formule en staat al bijna 10 jaar voor kwaliteit & service, waardoor schoon en gezond slapen een vanzelfsprekendheid wordt. Wij willen onze formule graag over heel Nederland uitbreiden om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Door onze herkenbare en uniforme uitstraling en service streven we ernaar dat DokterBed een begrip wordt in Nederland en België. Als franchise(onder)nemer van DokterBed bent u “zelfstandig” ondernemer, die gebruik mag maken van de gespecialiseerde unieke DokterBed systemen, de DokterBed diensten en ondersteuning van DokterBed. 
DokterBed is een laagdrempelige franchiseformule. Wij bieden gemotiveerde mensen een kans om door ondernemerschap een inkomen te genereren. Hoe groot dit inkomen zal zijn, is grotendeels afhankelijk van je eigen ondernemerschap. Wij kunnen in ieder geval met zekerheid zeggen dat de markt er is. DokterBed is ook steeds op zoek naar nieuwe markten, waardoor de continuïteit steeds meer gegarandeerd kan worden. DokterMeubel Meubelreiniging is een van de labels welke we sinds een aantal jaren voeren om nieuwe markten verder te ontwikkelen binnen ons portfolio.

De laagdrempeligheid van de DokterBed formule blijkt uit:

Franchisenemer worden?

– Lage instap fee vanaf €6.000,-. (inclusief 3 machines, scholing en training en een exclusieve regio)
– Snelle start mogelijkheden
– Geen aparte kantoorruimte nodig (je werkt vanuit huis)
– Geen grote voorraden noodzakelijk (geen hoge verborgen kosten, franchiseformule heeft voorraad en korte levertijden)
– Lage maandelijkse fee
– Volledige back office ondersteuning, klanten volg systeem en input van nieuwe en bestaande landelijke klanten.
– Gebruik website, reserveringssysteem en alle benodigde documenten
– Kennisoverdracht andere franchise(onder)nemers in ons landelijk netwerk en tijdens onze maandelijkse team bijeenkomsten.
– Ondersteuning op het gebied van marketing, management en automatisering.

Alhoewel we laagdrempelig zijn, houdt dit niet in, dat zomaar iedereen bij ons franchiseondernemer kan worden. Je moet wel in ons profiel passen dat hieronder met een aantal steekwoorden is weergegeven. Natuurlijk zijn we in ons profiel uitgegaan van de meest ideale kandidaat, maar geschikte kandidaten zijn natuurlijk ook welkom.

We zijn op zoek naar commerciële / creatieve ondernemers.

Ben jij die geschikte franchiseondernemer, die:

– Vloeiend Nederlands spreekt
– Commercieel inzicht heeft
– Goede communicatieve eigenschappen heeft
– Open persoonlijkheid is
– Zakelijk representatief is
– Eerlijk is
– Acquisitie vermogen heeft
– Rijbewijs B heeft
– Kan plannen en organiseren
– Dienstverlenend is ingesteld
– Klantenbinder is
– Servicegericht is
– Enthousiast is
– Oog voor omzet en productiviteit heeft
– Contacten durft te leggen

 

Denk je dat wij bij jou passen nu je dit gelezen hebt en heb je het gevoel dat je als franchiseondernemer, samen met ons, DokterBed nog verder op de kaart wil zetten? 
Stuur dan email naar pim@doktermeubel.nl dan nemen wij op korte termijn contact met jou op.