Huisstofmijt, bacteriën, schimmels en virussen zijn onzichtbare en ongenode gasten in onze meubels maar wij van DokterMeubel Nijmegen sluiten niet onze ogen voor wat erin groeit en krioelt. Jouw gestoffeerde bank, relax stoel en lounge bank gaan we graag te lijf.

 

Flora en fauna

Bacteriën en huisstofmijten in de meubels genieten van deze donkere plekken. Ze verteren huidschilfers. De huisstofmijt eet op haar beurt deze verteerde schilfers weer op en poept dit weer uit in jouw gestoffeerde meubels. Wekelijks reinigen wij onze douche en toilet ook als deze niet altijd zichtbaar vuil is, maar voor onze meubels waarop we een vierde van ons leven doorbrengen sluiten wij nog te vaak onze ogen.

 

Verontrustend?

Vervuilde meubels kunnen allergieën, aandoeningen aan de luchtwegen en huid veroorzaken. Vooral de uitwerpselen van de huisstofmijt zijn de boosdoeners. Niet vreemd als we dagelijks langdurig hier direct mee in contact komen. Toch draaien wij ons gewoon nog eens lekker om in deze bron van verontreiniging. Wij pakken jouw meubels aan met onze verantwoorde en professionele methode. We starten met een testdoekje en maken zichtbaar wat in gestoffeerde bank zit. Het tonen hiervan veroorzaakt in de regel verbaasde gezichten. Ook opmerkingen zoals: “Is mijn meubel zo vies?” Of “moet ik mij nu schamen?”

 

Vlekbehandeling

Naast het verwijderen van de huisstofmijt en andere sporen verhelpen wij eveneens vlekken en nare geuren van bijvoorbeeld plas ongelukjes. Eigenlijk is niks ons vreemd. Dit zonder dat jouw meubels de de woonkamer hoeven te verlaten!

 

Goede investering

Wij begrijpen als geen ander dat er meer nodig is om DokterMeubel in jouw woonkamer binnen te laten. Best privé en “wat zullen zij niet van mijn meubels vinden”. Wij zijn in staat klinisch te werk te gaan en trouw aan onze opdracht en de focus daarop, verder is alles “medisch geheim”. DokterMeubel reinigt niet alleen jouw meubels. De gedachte aan een goede leefomgeving, maar ook een veel voorkomend schuldgevoel “had ik het maar eerder gedaan” poetsen wij ook weg. Het resultaat is zichtbare opluchting, verademing en daardoor zeker geen verkeerde investering.

Wij komen graag bij jouw je meubels reinigen in Nijmegen en omgeving. Zodat het ook voor jou en jouw matras een verademing is!

 

Mail: nijmegen@doktermeubel.nl of bel 088-3658372 (lokaal tarief). Voor de zakelijke markt (pension, B&B, hotel, motel) maken wij vooraf een offerte.

 

Wij komen bij jou aan huis in en rond de volgende plaatsen; Nijmegen, Malden, Wijchen, Beuningen, Groesbeek, Weurt, Molenhoek, Beek Ubbergen, Kranenburg, Oss, Tiel