Bank laten reinigen

Zit niet langer op een vieze bank. Laat daarom jouw bankstel reinigen door de specialisten van DokterMeubel. Met speciale, professionele apparatuur ben je in no time verzekerd van een schone en frisse bank.

Frisse en hygiënische meubels

Zonder dat je het ziet, zit jouw bank waarschijnlijk vol met huidvet, zweet, huisstofmijten, bacteriën, virussen en schimmels. Of, erger nog: je ziet het wel. Bijvoorbeeld nadat een glas wijn of frisdrank is omgevallen, etensresten in de bank zijn gewreven of wanneer een huisdier zich hier iets te thuis voelt.  Herkenbaar?

Maak je dan geen zorgen. Dit is voor DokterMeubel normale vervuiling die we in vrijwel iedere bank tegenkomen. 

Gelukkig zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van je gestoffeerde bank. Na een reiniging van ons, kun jij weer genieten van een schone bank! 

Voor & na een bankreiniging door DokterMeubel

*Deze bank is behandeld volgens de stappen die je hieronder kunt doorlezen.

Werkwijze voor het reinigen van jouw bank

Stap 1: Contact opnemen met DokterMeubel.nl

Bij DokterMeubel.nl maken we het allemaal zo makkelijk mogelijk voor je. Zo kun je eenvoudig direct een afspraak maken via de website, ons mailen op info@doktermeubel.nl of bellen op 088-3658372 voor een snelle offerte.

Wil je direct met de specialist bij jou in de buurt in contact komen? Kijk dan snel bij het overzicht met al onze vestigingen en je vindt direct alle contactgegevens.

Stap 2: Gratis testreiniging

Zodra je akkoord gaat met de offerte, plannen we samen een afspraak voor een gratis proefreiniging van je bank en voorinspectie. Dit kan bij jou aan huis of op een locatie naar keuze. Als eerste start DokterMeubel met een check van het meubel. In welke mate is het meubel verontreinigd? Op deze manier kijken we meteen of er huisstofmijt aanwezig is in je bank. Zo’n test duurt ongeveer twintig seconden en wordt ook wel ‘zwarte doeken-test’ genoemd. Er wordt tijdelijk een zwarte doek (als filter) in de machine geplaatst. Zo kunnen we – en natuurlijk de klant – precies zien wat er in het matras zit. Hierna gaan we aan de slag gaan met de echte ‘droge’ diepreiniging. Onze specialist komt langs en bepaalt welke reinigingsproducten het beste werken.

Stap 3: Voorbehandeling

Afhankelijk van het materiaal en de vlek gaan we de vlekken op jouw bankstel voorbehandelen. Je kunt je wel voorstellen dat huisstofmijt, inkt, wijn en urine allemaal verschillende schoonmaakmethodes hebben. Hiervoor gebruiken we uitsluitend biologisch afbreekbare producten die veilig zijn voor mens en dier. Zo maken we het vuil los van de stof en geven we die meubels weer een sprankelende start.

Stap 4: Dieptereiniging

Nu wordt het echt leuk voor onze specialisten! We geven de stof een behandeling die past bij de vlekken. Dit kan een diepreiniging zijn die diep en droog reinigt. Ook kunnen we kiezen voor onze unieke reinigingsmethode met behulp van
uv C-licht. Dit zorgt voor het doden van bacteriën, schimmels en huisstofmijt. Naast de droge reiniging bestaat er een natte meubelreiniging om de vlekken in de bekleding van meubels te verwijderen.

Stap 5: Inspectie

Na afloop van de reiniging beoordelen we samen het (vaak verbluffende) resultaat. Als er nog iets is wat extra aandacht verdient, of er andere gestoffeerde meubels zijn die ook een reiniging kunnen gebruiken, dan lossen we dat direct voor je op.

Stap 6: Bankstel laten impregneren

Na het reinigen van je bank brengen we een ecologische vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Zo wordt je meubel vuil- en waterafstotend en trekken toekomstige vlekken niet meteen in de vezels. Dat maakt het verwijderen van vlekken een eitje en kun je nóg langer genieten van jouw schone, stralende meubels!

100% kwaliteitsgarantie

Als er iets lastig schoon te maken is, zal de specialist dat eerlijk aangeven. Hoewel we met onze expertise en specialistische producten heel ver komen, kunnen we helaas niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verdwijnen. Soms hebben vlekken de vezel al gekleurd en dan kunnen we er niet veel meer aan doen. 

Is het resultaat van de proefreiniging naar je zin? Dan gaan we meteen door naar de volgende stap. Bevalt het niet, dan pakken we onze spullen weer in en betaal je helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan helemaal voor onze rekening. Oftewel, geen risico voor jou.

Laat je bank vandaag nog schoonmaken

* Zie je, naast de grote vlekken die we uit deze bank hebben verwijderd, ook het verschil in kleur? 

6 redenen
om je bank door DokterMeubel te laten reinigen

Geen voorrijkosten

Doordat we met regionale franchisenemers en medewerkers werken, kunnen we all-in prijzen hanteren voor onze service zonder voorrijkosten.

Goede prijzen voor de hoogste kwaliteit

Onze experts hebben voor (bijna) elk probleem een passende behandeling. Met concurrerende tarieven v.a. €78,50 voor een complete bank.

Veilige reinigingsmiddelen voor mens en dier

Alle specialisten van DokterMeubel reinigen gestoffeerde meubels op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

Kies voor ervaring en kennis

Sinds 2011 hebben wij al meer dan 10.000 klanten geholpen met het reinigen van hun meubels. Aan kennis en ervaring geen gebrek.

Hoogste kwaliteit

Het team van DokterMeubel is uitgerust met unieke apparatuur om de hoogste kwaliteit reiniging te kunnen bieden.

Zelfs de Ikea laat haar producten door ons reinigen

Ook IKEA kiest al jaren voor de kennis en ervaring van DokterMeubel en DokterBed.

Veelgestelde vragen

Bij DokterMeubel begrijpen we hoe handig het is om jouw meubels gewoon thuis te laten reinigen. Daarom hebben we ons concept helemaal aangepast aan jouw wensen! 

Onze specialisten zorgen ervoor dat de reiniging bij jou thuis of op locatie nauwkeurig wordt uitgevoerd, met extra voorzorgsmaatregelen zoals afdekzeiltjes en speciaal ontwikkeld gereedschap. 

Wil je graag jouw meubels laten reinigen op locatie? Vraag dan nu vrijblijvend een prijsopgave aan. Bij DokterMeubel streven we naar efficiëntie en kwaliteit, zodat jij snel kunt genieten van frisse en schone meubels. Gewoon bij jou thuis.

Wij reinigen je bank al vanaf €78,50 inclusief voorrijkosten. Kijk op onze tarieven-pagina voor een gedetailleerder overzicht van de actuele prijzen. 

Doordat wij met regionale specialisten en franchisenemers werken kunnen wij een messcherpe all-in prijs bieden inclusief voorrijkosten. 

Bij een dieptereiniging reinigen we jouw meubel met een speciaal apparaat. Dit apparaat klopt al het vuil, zoals stof of huisstofmijt, uit jouw meubel en vangt dit op met speciale filters. 

Jouw meubels een tot twee keer per jaar laten reinigen, is het beste voor je gezondheid, comfort en de levensduur van je meubels. Dit is echter afhankelijk van een aantal factoren, zoals: het hebben van allergieën, de luchtvochtigheid in huis of kantoor, individuele behoeftes, aanwezigheid van huisdieren en intensiteit van het gebruik.