Je bekijkt nu Stoffen meubels reinigen zakelijk

Stoffen meubels reinigen zakelijk

Meubelreiniging: ook voor hotels en B&B

Niet alleen thuis zit je graag op een schoon bankstel. Maar wat dacht je van een bank of stoffen eetkamerstoelen in een bed en breakfast of op een vakantiepark? Iedere gast verwacht én wil een schoon huisje tijdens een overnachting of vakantie. Maar hoe schoon zijn deze stoffen meubels eigenlijk? Worden de meubels wel elk jaar professioneel gereinigd? Het reinigen van een stoffen bank, fauteuil of stoel is uiterst belangrijk voor de hygiëne. 

Bij een goede bezetting van jouw bed en breakfast of hotelketen, worden de bank en stoelen dagelijks gebruikt. Met het poetsen van de huisjes of hotelkamer kom je een heel eind, maar je vergeet dat een stoffen bank of stoel al snel vol zit met huidschilfers, huisstofmijt en uitwerpselen daarvan. Niet echt een frisse gedachte toch? Dat geldt overigens niet alleen voor de meubels maar ook voor matrassen. En wist je dat in de kussens op een bank deze microscopische wezentjes ook voorkomen? Het voordeel van kussens ten opzichte van een bank is dat je ze in de wasmachine kunt stoppen.

Onvoldoende ventilatie in zakelijke accomodaties

Waar je thuis gemakkelijk en voor een langere tijd het raam openzet, kan dat in een accommodatie vaak niet. De kamer moet snel schoon opgeleverd worden, want de volgende gasten staan alweer klaar. De kamers worden dus relatief kort gelucht en de temperatuur is hoog. Daarnaast worden er in veel accommodaties huisdieren toegelaten, gezellig maar niet altijd fijn voor de meubels. DokterMeubel adviseert dan ook om minimaal een keer (het liefst twee keer) per jaar stoffen meubels te reinigen.

DokterMeubel meubelreiniging vind je overal!

Dokterbed reinigt stoffen meubels, matrassen en tapijt door het hele land. Waar je ook zit, er is altijd een vestiging in de buurt. Wij reinigen voor:

  • Hotels
  • Bed and breakfasts
  • Vakantieparken en -woningen
  • Leger kazernes
  • Verpleeghuizen
  • Beddenzaken
  • Koninklijke marine
  • Cruiseschepen

Maar ook matrassen en stoelbekleding in vrachtwagens, campers en caravans hebben soms een intensieve reiniging nodig. Ook daar kun je DokterMeubel voor inschakelen.

 Zakelijke afspraak maken?

Dat kan! DokterMeubel komt graag langs. Dit betekent overigens niet dat je de deuren van het hotel of je bed en breakfast moet sluiten. We kunnen van te voren meerdere afspraken plannen om de reinigingswerkzaamheden te verdelen. Naast dat de stoffen meubels weer fris zijn, gaan ze ook veel langer mee als deze goed worden onderhouden. Kies dus ook op zakelijk gebied voor de meubelreiniging van DokterMeubel.

> Voor een afspraak ga je naar DokterMeubel zakelijk