Welkom bij DokterMeubel Meubelreiniging Rotterdam

De gemiddelde levensduur van een meubel ligt tussen de 5 en 10 jaar. En gedurende die jaren krijgt een stoffen meubel een hoop te verduren. Transpiratie, geurtjes en huisstofmijt die zich in de stof van de meubel worstelen. Daarnaast kunnen ook nog eens vlekken ontstaan veroorzaakt door eet of drinkwaren en bloed of urine. Logisch dat een gestoffeerde bankstel, ondanks de afneembare kussen hoezen, niet zo schoon en fris is als we zouden willen. Daarom is het raadzaam om gemiddeld eens per jaar jouw stoffen meubels op een professionele manier te laten reinigen. Alleen dan ben je er zeker van dat je een schone omgeving hebt. Zeker voor mensen met allergieën aan de luchtwegen, zoals astma, is dit van groot belang. Deze allergieën worden namelijk veroorzaakt door de uitwerpselen die de huisstofmijten achterlaten in jouw stoffen meubels. Dit is namelijk de perfecte broedplaats voor deze beestjes. Het is hier namelijk warm, vochtig en vol met huidschilfers. Een ideale plek om te leven en zich voort te planten. Ga dit proces tegen door middel van professionele meubelreiniging.

Hoe werkt meubelreiniging?

Een stoffen meubel reinigen is iets dat je moet overlaten aan professionals, zoals bijvoorbeeld DokterMeubel. Stel, je hebt een vlek veroorzaakt door urine van een kat in jouw gestoffeerde meubel. Dan is de kans groot dat je aan de slag gaat met eigen schoonmaakmiddelen. Logisch, je wilt van de geur af. Maar dit helpt helaas alleen om de vlek te maskeren. Voor DokterMeubel wordt het dan moeilijker om de vlek volledig te verwijderen. Het beste is om de vlek met wat keukenrol weg te deppen en contact met ons op te nemen. Zodra je een afspraak hebt ingepland met ons komen, wij bij jou aan huis. Je hoeft dus niet zelf met jouw meubels te gaan slepen. DokterMeubel start de reiniging van de meubel allereerst met een diepreiniging. Dit gebeurt met een speciale machine die als het ware al het vuil uit jouw meubel klopt. Dit wordt opgevangen met behulp van speciale filters. Daarna gaan wij met een andere machine waar UV-C licht inzit over de meubel. Hierdoor doden wij alle schimmels, bacteriën en huisstofmijt die in jouw meubel aanwezig zijn. Mochten er dan nog vlekken, zoals bloed of urine, over zijn dan kijken wij ter plaatse welke behandeling daarvoor nodig is. In sommige gevallen maken we namelijk gebruik van een zogenoemde ‘natte’ behandeling en kan er sprake zijn van een droogtijd. Als allerlaatste sprayen wij jouw stoffen meubel in met een meubelspray die verkrijgbaar is in drie frisse geuren. Een gemiddelde behandeling, waarbij een extra toepassing voor een vlek niet nodig is, duurt ongeveer dertig minuten.

Woon je in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Ridderkerk, Moerdijk, Gorinchem of omgeving en ben je benieuwd wat DokterMeubel voor jou kan betekenen voor jouw meubels? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder!

DokterMeubel meubelreiniging Rotterdam

Telefoonnummer: 088-3658379
E-mail: rotterdam@doktermeubel.nl