Over DokterMeubel

Altijd al nieuwsgierig geweest naar het team achter DokterMeubel? De mensen die enthousiast worden om een bank, stoel of bed grondig te reinigen? 

Over Doktermeubel

DokterMeubel is dé Nederlandse specialist op het gebied van het reinigen van stoffen meubels. Maar ook het reinigen van matrassen en tapijten.
Sinds 2011 reinigt DokterMeubel meubels, matrassen en tapijten door heel Nederland. Dit gebeurt volgens een milieuvriendelijke reinigingsformule, die in 1995 in Australië is ontwikkeld, en over de hele wereld is uitgebreid. DokterMeubel zorgt ervoor dat je weer schone en frisse meubels in huis hebt. Dat wil toch iedereen?

Alle specialisten van DokterMeubel reinigen gestoffeerde meubels op een duurzame en milieuvriendelijke manier. De reiniging vindt plaats bij zowel particulieren als bedrijven. Maar ook hotels, vakantieparken en verpleeghuizen neemt DokterMeubel voor haar rekening.

DokterMeubel is erop ingesteld om meubels op locatie te reinigen. Onze medewerkers komen dus naar je toe..

Waar zijn wij te vinden?

DokterMeubel is inmiddels bekend in meerdere grote steden van Nederland. Dit is meteen ook de kracht van DokterMeubel. Doordat er verschillende vestigingen door het land verspreid zijn, staan wij altijd snel bij jou op de stoep. Als je een afspraak maakt, wordt er meteen gekeken welke specialist in uw regio actief is en deze zal dan ook rechtstreeks contact met u opnemen.

Klik hieronder voor je eigen regio of vul ons afsprakenformulier in. Dan wordt deze doorgestuurd naar de lokale specialist. Uiteraard nemen zij dan zo snel mogelijk contact met je op.

Het team

* Franchisenemers gezocht!
In o.a. Friesland, Groningen, Zwolle, Utrecht en Alkmaar zijn we nog op zoek naar enthousiaste franchisenemers.