Meubelreiniging Eindhoven

Sinds november 2015 heeft DokterMeubel Sevenum vanuit Noord-Limburg zijn regio uitgebreid met de regio Eindhoven.

In 2011 is in Eindhoven het idee rondom DokterMeubel meubelreiniging ontstaan. Nadat DokterMeubel in 2011 een systeem heeft ontwikkeld om gestoffeerde meubels te reinigen is besloten om ook de service van het reinigen aan huis aan te bieden. Een goede keuze zo blijkt, want sindsdien zijn we in Eindhoven en omgeving actief bezig met het reinigen van meubels, matrassen, tapijten en stoelen. En ons klantenassortiment breidt zich nog steeds verder uit.

DokterMeubel Eindhoven komt bij jou aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij jouw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaal je geen extra voorrijkosten; deze zijn al bij de prijs inbegrepen. Bel snel voor een afspraak onderstaand nummer en ontdek zelf hoe je weer snel zorgeloos kunt genieten van een schone omgeving dankzij DokterMeubel.
DokterMeubel Eindhoven reinigt meubels ook in: Valkenswaard, Waalre, Veldhoven, Helmond, Deurne, Heeze-Leende, Best, Nuenen, Son en Breugel, Eersel, Bergeijk, Oirschot, Knegsel, Steensel, Veghel, Uden en omgeving.

pinnen ja graag

DokterMeubel Eindhoven

Wil je jouw gestoffeerde meubel laten reinigen in Eindhoven of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 088-3658375
E-mail: eindhoven@doktermeubel.nl

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed

Voor en na de reiniging van DokterBed