Gestoffeerde meubels
laten reinigen

Naast gestoffeerde banken, zijn er natuurlijk nog veel meer producten die wij professioneel kunnen reinigen. Wat te denken van je gestoffeerde keukenstoelen, je sta-opstoel of je lekkere loungefauteuil. Alles kan.

Is jouw gestoffeerde meubel toe aan een opfrisbeurt?

Is jouw stoel, bureaustoel of fauteuil toe aan een opfrisbeurt? Ze lijken misschien schoon, maar je staat versteld van wat er allemaal verborgen zit in het stof, zoals huidvet, zweet, huisstofmijten en zelfs hun uitwerpselen. Maar ook bacteriën, virussen en schimmels verblijven er graag. Dat is nog niet alles. Denk aan die onvermijdelijke ‘oeps-momenten’ zoals gemorste drankjes of etensresten die in de stof zijn getrokken. Wees gerust, want gelukkig staat DokterMeubel voor je klaar!

Wij zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van zowel gestoffeerde als lederen meubels, zodat ze weer fris en schoon aanvoelen. Laat ons jouw stoel een tweede leven geven en geniet weer van aangenaam zitplezier.

Voor & na stoelreiniging door DokterMeubel

*Deze stoel is behandeld met een dieptereiniging volgens de unieke DokterMeubel werkwijze.

6 redenen
om je stoel door DokterMeubel te laten reinigen

Geen voorrijkosten

Doordat we met regionale franchisenemers en medewerkers werken kunnen we all-in prijzen hanteren voor onze service zonder voorrijkosten.

Goede prijzen voor de hoogste kwaliteit

Onze experts hebben voor (bijna) elk probleem wel een passende behandeling. Met concurrerende tarieven v.a. €33,00.

Veilige reinigingsmiddelen voor mens en dier

Alle specialisten van DokterMeubel reinigen gestoffeerde meubels op een duurzame en milieuvriendelijke manier.

Kies voor ervaring en kennis

Sinds 2011 hebben wij al meer dan 10.000 klanten geholpen met het reinigen van hun meubels. Aan kennis en ervaring geen gebrek.

Hoogste kwaliteit

Het team van DokterMeubel is uitgerust met unieke apparatuur om de hoogste kwaliteit reiniging te kunnen bieden.

Zelfs de Ikea laat haar producten door ons reinigen

Ook IKEA kiest al jaren voor de kennis en ervaring van DokterMeubel en DokterBed.

Fauteuil, eetkamerstoel, bureaustoel, poef...

Al sinds 2011 zijn onze specialisten dagelijks onderweg om matrassen, banken en stoelen te reinigen. Wij hebben de kennis en kunde in huis en het maakt daarin niet uit of je nu je relaxfauteuil, gestoffeerde eetkamerstoel of de bijbehorende poef wil laten reinigen. Daarbij mogen we ook de bureaustoel niet vergeten. Het makkelijke van onze diensten? We reinigen jouw gestoffeerde meubels gewoon bij jou thuis. We zorgen ervoor dat jouw bankstel of fauteuil weer schoon en hygiënisch is zodat jij weer heerlijk kunt ontspannen in jouw favoriete stoel. 

Hardnekkige vlekken uit meubels laten verwijderen

Natuurlijk is een schone en frisse leefomgeving daarbij van groot belang. Maar hoe zit dat met de reiniging van jouw meubels? Bankstellen en stoelen worden door hun intensieve gebruik blootgesteld aan behoorlijk wat vervuiling. Hierbij kun je denken aan koffie of wijnvlekken in de stoffering, maar ook aan vuil door de aanwezigheid van huisdieren. Zelf vlekken verwijderen in je meubels heeft vaak weinig resultaat. Je beschikt niet over de juiste producten of apparatuur en daarbij loop je het risico om de meubelstof te beschadigen.

Bankstel laten reinigen bij je thuis

Bij DokterMeubel zijn we gespecialiseerd in diverse soorten meubelreiniging met een professioneel resultaat. Oude of hardnekkige vlekken laten verwijderen uit meubels is voor DokterMeubel geen enkel probleem. Wil je jouw bankstel of andere gestoffeerde meubels laten reinigen? We zorgen altijd voor een schoon en hygiënisch resultaat. Met onze unieke dieptereiniging voor meubels verwijderen we tevens huisstofmijt in gestoffeerde banken, stoelen en sofa’s.

Uiteraard maken we bij DokterMeubel alleen gebruik van hoogwaardige en milieuvriendelijke producten waarmee we de reiniging van je meubels uitvoeren. Zo kun je jouw meubels thuis laten schoonmaken op een verantwoorde en duurzame manier. Bovendien ziet jouw bank of stoel er na onze meubelreiniging weer als nieuw uit en is deze hygiënisch schoon.

100% kwaliteitsgarantie

Als er iets lastig schoon te maken is, geeft de specialist dat eerlijk aan. Hoewel we met onze expertise en specialistische producten heel ver komen, kunnen we helaas niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verdwijnen. Soms hebben vlekken de vezel al gekleurd en dan kunnen we er niet veel meer aan doen. 

Is het resultaat van de proefreiniging naar je zin? Dan gaan we meteen door naar de volgende stap. Bevalt het niet, dan pakken we onze spullen weer in en betaal je helemaal niets. Voorrijkosten, materiaal en uren zijn dan helemaal voor onze rekening. Oftewel: geen risico voor jou.

Laat je bureaustoel vandaag nog schoonmaken

*Ook hardnekkige vochtvlekken / zweetvlekken zijn geen enkel probleem voor het team van DokterMeubel.

Stoelen laten reinigen

Vooral bij het reinigen van stoelen en banken zijn ervaring, materiaalkennis en kennis van reinigingsmethoden van groot belang. Stoelen en banken hebben namelijk vaak een prominente positie in het interieur en worden geleverd in allerlei soorten en materialen.

Een eetkamerstoel heeft bijvoorbeeld vaak andere vlekken dan een relaxfauteuil, en verschillende materialen vereisen verschillende behandelingen voor specifieke vlekken. Zelf aan de slag gaan is een optie, maar het brengt risico’s met zich mee. Veel schoonmaakmiddelen bevatten namelijk agressieve componenten die meer kwaad dan goed doen. 

Veelgestelde vragen

Bij DokterMeubel begrijpen we hoe handig het is om jouw meubels gewoon thuis te laten reinigen. Daarom hebben we ons concept helemaal aangepast aan jouw wensen! 

Onze specialisten zorgen ervoor dat de reiniging bij jouw thuis of op locatie nauwkeurig wordt uitgevoerd, met extra voorzorgsmaatregelen zoals afdekzeiltjes en speciaal ontwikkeld gereedschap. 

Wil je graag jouw meubels laten reinigen op locatie? Vraag dan nu vrijblijvend een prijsopgave aan. Het mooie is dat we je die prijsopgave binnen één minuut kunnen bezorgen! Bij DokterMeubel streven we naar efficiëntie en kwaliteit, zodat jij snel kunt genieten van frisse en schone meubels. Gewoon bij jou thuis.

Wij reinigen je eetkamerstoel al vanaf €9,50 inclusief voorrijkosten en je fauteuil al vanaf €44,50. Kijk op onze tarieven-pagina voor een gedetailleerder overzicht van de actuele prijzen. 

Doordat wij met regionale specialisten en franchisenemers werken, kunnen wij een messcherpe all-in prijs bieden inclusief voorrijkosten.

Bij een dieptereiniging reinigen we jouw fauteuil, gestoffeerde stoel of bureaustoel met een speciaal apparaat. Dit apparaat klopt al het vuil, zoals stof of huisstofmijt, uit jouw meubel en vangt dit op met speciale filters. 

Je meubels een à twee keer per jaar laten reinigen, is het beste voor je gezondheid, comfort en de levensduur van je meubels. Dit is echter afhankelijk van een aantal factoren, zoals het hebben van allergieën, de luchtvochtigheid in huis of kantoor, individuele behoeftes, aanwezigheid van huisdieren en intensiteit van het gebruik.