Meubelreiniging Bergen op Zoom

Leuk dat jullie kijken op deze pagina van DokterMeubel!
Mijn naam is Wilfred van Loenhout en ik ben simpelweg DokterMeubel Bergen op Zoom. Zoals je hiernaast kunt zien kom ik uit Bergen op Zoom en ben ik geboren op 08 juli 1973. Iedereen die een keer in contact komt met DokterMeubelBoZ, stuur ik direct mijn gegevens zodat gelijk bekend is met wie men te maken heeft. Dit wordt als zeer prettig ervaren, dus dat houden we erin.

Komt DokterMeubelBoZ dan alleen in Bergen op Zoom? NEE, op dit moment bestrijk ik een redelijk groot gebied. Een stuk van Zuid-Holland, West-Brabant en heel Zeeland kan met veel plezier een afspraak maken bij mij. Ik kom met professionele apparaten naar je toe en er worden geen voorrij kosten berekend.

Waarom een afspraak maken met DokterMeubel BoZ?

Ik ben gespecialiseerd in het professioneel reinigen van gestoffeerde meubels. Mensen moeten goed beseffen dat er na verloop van tijd heel erg veel narigheid in je stoffen meubels ophoopt. Huisstofmijt, bacteriën, schimmels, huidschilfers, haren en zweet zijn veel voorkomende ongewenste bijkomstigheden die allergieën of klachten veroorzaken. Heb je klachten zoals astma, hooikoorts, COPD of eczeem zorg er dan voor dat je meubels, waar je toch zo’n één vierde van je leven op door brengt, niet meer de grootste oorzaak kan zijn. Ook bij minder grote klachten zoals branderige ogen, verstopte neus en vermoeid wakker worden, moet je toch denken aan een goede reiniging van de meubels.

Natuurlijk zijn niet alleen particulieren klanten welkom. Het besef op de zakelijke markt wordt steeds groter dat gestoffeerde meubels veel belangrijker is voor klanten. Vakantie- en bungalowparken, hotels en campings hebben met kritische bezoekers te maken, en dit is natuurlijk terecht. Ook verzorgingstehuizen en zorginstellingen zullen door steeds strengere hygiënecontroles mee moeten gaan in een goed gereinigde meubels. DokterMeubelBoZ heeft inmiddels ruime ervaring op dit gebied en weet wat er verwacht kan worden in de zakelijke markt. Hier komt een zeer sterk punt van DokterMeubelBoZ heel erg tot zijn recht, namelijk vlekken verwijderen. Het aanzicht van een stoffen meubel is waar het hier als eerste om gaat. Voor een acceptabele prijs kun je bijvoorbeeld een stoffen bankstel, in lengte van jaren langer mee laten gaan. DokterMeubelBoZ verdient zichzelf dus eigenlijk weer terug.

DokterMeubel Bergen op Zoom meubelreiniging

Wil je jouw gestoffeerde meubels laten reinigen in Bergen op Zoom of omgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Turfland 2
4614 JL Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 088-3658379 / 0618808396
E-mail: bergenopzoom@doktermeubel.nl

voor de dokterbedreiniging en erna

famland-logo-250x198

Logo Banks

WOD_Logo_DEF_roodzwart