Laat DokterMeubel je helpen

Het is erg lastig om zelf aan de slag te gaan met het reinigen van je meubels. Op het eerste gezicht lijkt het gestoffeerde meubilair schoon en fris, maar dat is omdat je huisstofmijt, schimmels en bacteriën niet met het blote oog kunt zien. Deze microscopisch kleine beestjes zitten bij iedereen in de bekleding van meubels. Veel mensen proberen nog op de ouderwetse manier met een mattenklopper de beestjes uit het stof te slaan. Tevergeefs want dit werkt helaas niet voldoende. Zeker als je kampt met een allergie is het van groot belang dat je gestoffeerde meubels laat reinigen door een erkend bedrijf zoals DokterMeubel. Zij gebruiken geen schadelijke chemicaliën, zodat je dezelfde dag nog gebruik kunt maken van jouw frisse en hygiënische meubels.

Waarom geen stofzuiger?

De stofzuiger komt overal: de vloer in de huiskamer of je keuken en zelfs op het toilet. Dat wil je liever niet op je gestoffeerde stoelen of bank. Daarnaast is de zuigkracht van een stofzuiger lang niet voldoende. Je hebt een grote kans dat door de mindere filter van een reguliere stofzuiger de huisstofmijten zich nog sneller door het hele huis zullen verplaatsen.

Speciale reiniging

DokterMeubel reinigt gestoffeerde meubels, tapijten en matrassen op een speciale manier die je zelf niet kunt uitvoeren. Allereerst wordt er een diepreiniging uitgevoerd, waarbij de machine klopt en alle huisstofmijt en de uitwerpselen opzuigt. Vervolgens wordt het meubilair met de uv C-booster aan alle zijden gedesinfecteerd zodat schimmels, bacteriën en andere organismen geen kans meer krijgen. Deze reiniging is ook nog eens binnen vijftien minuten gedaan en vindt gewoon plaats in de ruimte waar het meubilair staat. Met DokterMeubel hoef je geen zware meubels meer te verslepen. Het gebruik van slechte schoonmaakmiddelen is voorbij. Laat DokterMeubel het werk doen!