Vlekken uit meubels verwijderen

Voor de verbetering van je gezondheid, is het van belang om schone en hygiënische meubels te hebben. Fris en schoon meubilair is voor een volwassene net zo belangrijk als voor een kind. Je denkt er niet vaak over na, maar je brengt aardig wat uren door op je meubilair. Dan wil je toch dat je meubels schoon zijn?

Meubelvlekken verwijderen

DokterMeubel start in eerste instantie met een check van de meubels. Er wordt uiteindelijk een testreiniging gedaan om te kijken hoe verontreinigd de meubels zijn. Aan de hand van die uitslag kan DokterMeubel gericht te werk gaan.

Vooral kleine kinderen maken de meubels nog wel eens vies. Ze laten limonade of eten over de gestoffeerde meubels vallen. Hier kan je flinke vlekken van krijgen. Je kunt proberen om ze weg te deppen, maar het is dan al snel te laat. Het kan helemaal in de stoffen meubels trekken. Met de juiste apparaten kan DokterMeubel bijna altijd de gehele vlek verwijderen. Niet alleen de vlekken maar ook de muffe lucht wordt dan uit stoffen meubels verwijderd.

Ook huisdieren doen wel eens hun behoeftes op plekken waar jij het niet wenst. Zelf kattenurine verwijderen uit je stoffen meubels is vrijwel onmogelijk, maar DokterMeubel helpt je hier graag bij!

DokterMeubel reinigt ook andere soorten vlekken

Bloedverlies is erg vervelend, zeker als dit ook in je stoffen meubels terecht komt. Bloedvlekken zijn het meest lastig om te verwijderen. Voordat je een afspraak maakt bij DokterMeubel is het belangrijk dat je snel de bloedvlek dept met (alleen) koud water. Zo voorkom je dat het diep in het stof trekt.

Ook poep en andere vlekken in je stoffen meubels kan DokterMeubel voor je verwijderen. Het is soms erg lastig om dit zelf te doen, omdat het vaak al diep in het meubilair is getrokken. Geef tijdens het maken van de afspraak aan om wat voor vlekken het gaat en de hoeveelheid hiervan. Dan kan DokterMeubel daar rekening mee houden.