Hoe gaat DokterMeubel meubelreiniging Utrecht te werk?

Stel, u heeft een urinevlek in uw bank omdat de kat daar per ongeluk heeft geplast. Wat kunt u dan het beste doen? Een eerste belangrijke tip: ga nooit zelf aan de slag met reinigingsmiddelen in een poging de vlek te verwijderen. Andere reinigingsmiddelen zullen de geur of vlek maskeren, maar nooit verwijderen. Met als gevolg dat het moeilijker wordt om deze professioneel te laten verwijderen. Neem zodra uw bank schoongemaakt moet worden contact op met Doktermeubel. Zij komen bij u aan huis, dus u hoeft niet zelf met de bankstel te gaan slepen. Alle benodigde materialen om het bankstel te reinigen hebben zij bij zich.

Ze starten de reiniging met een machine die diep reinigt. Door middel van kloppen en zuigen wordt al het vuil, zoals bijvoorbeeld huisstofmijten en hun uitwerpselen, als het ware uit het bankstel getrild. Deze worden met speciale filters opgevangen. Daarna wordt er gebruik gemaakt van een machine met een UVC-lamp. Deze lampen doden schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Als laatste wordt gekeken naar specifieke vlekken, zoals urine. Afhankelijk van de soort en omvang van de vlek wordt gekeken hoe deze verwijderd dient te worden. Daarvoor gebruikt DokterMeubel een speciale vlekkenmachine.

Afspraak maken?

Bent u woonachtig in Utrecht, Overvecht, Nieuwegein, Vianen, Maarssen, Zeist, Lopik of omgeving en bent u benieuwd wat DokterBed matrasreiniging voor u kan betekenen voor uw meubels of matrassen? Neem dan even contact met ons op!

Adresgegevens

Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: info@doktermeubel.nl

Afspraak maken