John en Elvira DokterMeubel Tilburg

Nadat John en Elvira Wegman in andere regio’s  veel ervaring hebben opgedaan, zijn zij sinds 2017 ook als DokterMeubel meubelreiniging Tilburg actief met het reinigen van meubels, maar ook matrassen en tapijten.
Voor het reinigen komen wij bij u thuis. Wij brengen al onze professionele apparatuur met ons mee en wij verlaten uw huis pas weer als alles waar wij voor gekomen zijn weer schoon is. Wij berekenen daarvoor geen voorrijkosten.
John en Elvira Wegman komen niet alleen in Tilburg maar ook regio Eindhoven en Sevenum.

Wij begrijpen dat het soms lastig is om een vreemde in uw slaapkamer of woonkamer zomaar toe te laten, maar wij zijn gewend om hier professioneel en vertrouwelijk mee om te gaan.
DokterMeubel Tilburg raadt iedereen aan om zijn stoffen meubels jaarlijks te laten reinigen. Dit is belangrijk voor iedereen en niet alleen voor mensen met een allergie. Iedereen heeft baat bij een schone bank, een fris tapijt of een schoon matras.

DokterMeubel zakelijk

Ook de zakelijke markt zou hier meer naar moeten kijken. Hotels, B&B’s en ook bungalowparken krijgen steeds vaker te maken met de kritische consument. DokterMeubel Tilburg komt daarom ook steeds meer bij de zakelijke klanten.

Bel ons voor het maken van een afspraak. Iedereen die in de regio Midden- en Oost-Brabant of Noord-Limburg woont, mag ons ook een mailtje sturen.

DokterBed Tilburg matrasreiniging

Adresgegevens

Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: tilburg@doktermeubel.nl

Afspraak maken