John en Elvira

Sinds 2012 zijn we in Sevenum en omgeving actief bezig met het reinigen van stoffen meubels, matrassen en tapijt. Dit alles gebeurt op een nette en professionele manier.
DokterMeubel komt hiervoor bij u aan huis. Alle benodigde apparatuur is aanwezig en wij zorgen ervoor dat wij uw huis weer schoon achterlaten. Voor de behandelingen betaalt u geen extra voorrijkosten; deze zijn al bij de prijs inbegrepen.

Wij begrijpen dat het soms lastig is om een vreemde in uw slaapkamer of woonkamer zomaar toe te laten, maar wij zijn gewend om hier professioneel en vertrouwelijk mee om te gaan.
DokterMeubel Sevenum raadt iedereen aan om zijn stoffen meubels jaarlijks te laten reinigen. Dit is belangrijk voor iedereen en niet alleen voor mensen met een allergie. Iedereen heeft baat bij een schone bank, een fris tapijt of een schoon matras.

DokterMeubel zakelijk

Ook de zakelijke markt zou hier meer naar moeten kijken. Hotels, B&B’s en ook bungalowparken krijgen steeds vaker te maken met de kritische consument. DokterMeubel Sevenum komt daarom ook steeds meer bij de zakelijke klanten.

Bel snel voor een afspraak onderstaand nummer en ontdek zelf hoe u weer snel zorgeloos op uw bankstel kunt zitten dankzij DokterMeubel in Noord- en Midden Limburg. Voor uw stoffen meubels te laten reinigen in Venray bent u bij ons aan het juist adres, maar ook wanneer u uw bankstel of tapijt in Venlo wilt laten reinigen.

Adresgegevens

Steeg 80
5975 NP Sevenum
Telefoonnummer: 088-3658374
E-mail: sevenum@doktermeubel.nl

Afspraak maken