Wilfred van Loenhout (Rotterdam en omstreken)

Voor de specialistische meubelreiniging van uw bank, stoel of andere stoffen meubels, bent u bij ons aan het juiste adres.

De gemiddelde levensduur van een bank ligt tussen de 8 en 12 jaar. En gedurende die jaren krijgt een bank een hoop te verduren. Eten, drinken, geurtjes en huisstofmijt die zich in de bekleding van de bank worstelen. Daarnaast kunnen ook vlekken ontstaan veroorzaakt door bloed of (katten)urine. Logisch dat een bank, niet zo schoon en fris is als we zouden willen. Daarom is het raadzaam om gemiddeld eens per jaar uw bank en ook andere stoffen meubels op een professionele manier te laten reinigen. Alleen dan bent u er zeker van dat u weer op een schone bank zit. Zeker voor mensen met allergieën aan de luchtwegen, zoals astma, is dit van groot belang. Deze allergieën worden namelijk veroorzaakt door de uitwerpselen die de huisstofmijten achterlaten op uw stoffen bank. Dit is namelijk de perfecte broedplaats voor deze beestjes. Het is hier namelijk warm, vochtig en vol met huidschilfers. Een ideale plek om te leven en zich voort te planten. Ga dit proces tegen door middel van professionele meubelreiniging.

Hoe werkt meubelreiniging?

Een meubel reinigen is iets dat u moet overlaten aan professionals, zoals DokterMeubel. Stel, u heeft een vlek, veroorzaakt door kattenurine, in uw bankstel. Dan is de kans groot dat u aan de slag gaat met eigen schoonmaakmiddelen. Logisch, u wilt van de geur af. Maar dit helpt helaas alleen om de vlek te maskeren. Voor DokterMeubel wordt het dan moeilijker om de vlek volledig te verwijderen. Het beste is om de vlek met keukenrol te deppen en contact met ons op te nemen.

Zodra u een afspraak heeft ingepland met ons, komen wij bij u aan huis. U hoeft dus niet zelf met uw bankstel of fauteuils te gaan slepen. DokterMeubel start de reiniging van uw meubel allereerst met een diepreiniging. Dit gebeurt met een speciale machine die als het ware al het vuil uit de stoffen bekleding klopt. Dit wordt vervolgens opgevangen met behulp van speciale filters.

Daarna gaan wij met een andere machine waar UV-C licht inzit over uw stoel of bank. Hierdoor doden wij alle schimmels, bacteriën en huisstofmijt die in uw stoffen meubel aanwezig zijn. Mochten er dan nog vlekken, zoals bloed of urine, over zijn, dan kijken wij ter plaatse welke behandeling daarvoor nodig is. In sommige gevallen maken we namelijk gebruik van een zogenoemde ‘natte’ behandeling en kan er sprake zijn van een droogtijd.

Woont u in Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Ridderkerk, Moerdijk, Gorinchem of omgeving? En bent u benieuwd wat DokterMeubel voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder!

Adresgegevens

Telefoonnummer: 088-3658379 / 0618808396
E-mail: rotterdam@doktermeubel.nl

Afspraak maken