Huisstofmijt, bacteriën, schimmels en vlekken zijn onwenselijk in stoffen meubels, matrassen en tapijt. Maar wij van DokterMeubel Nijmegen sluiten niet onze ogen voor wat erin groeit en krioelt. Uw topper, stoffen bank, tapijt of stoelen gaan we graag te lijf.

Verontrustend?

Vervuilde matrassen, meubilair en stoffen stoelen en tapijt kunnen allergieën, aandoeningen aan de luchtwegen en huid veroorzaken. Vooral de uitwerpselen van de huisstofmijt zijn de boosdoeners. Niet vreemd als we dagelijks langdurig hier direct mee in contact komen. Toch draaien wij ons gewoon nog eens lekker om in deze bron van verontreiniging. DokterMeubel pakt uw meubels en matras(sen) aan met een verantwoorde en professionele methode. We starten met een testdoekje en maken zichtbaar wat er in uw meubels zit. Het tonen hiervan veroorzaakt in de regel verbaasde gezichten.

Vlekbehandeling

Naast het verwijderen van de huisstofmijt en andere sporen, verhelpen wij eveneens vlekken en nare geuren van bijvoorbeeld kattenurine en koffie. Eigenlijk is niks ons vreemd.

Wij komen graag bij u thuis om uw meubels te reinigen. Zodat het ook voor u en uw meubilair een verademing is!

 

Mail: nijmegen@doktermeubel.nl of bel 088-3658372 (lokaal tarief). Voor de zakelijke markt (pension, B&B, hotel, motel) maken wij vooraf een offerte.

 

Wij komen bij u aan huis in en rond de volgende plaatsen; Nijmegen, Malden, Wijchen, Beuningen, Groesbeek, Weurt, Molenhoek, Beek Ubbergen, Kranenburg, Oss, Tiel

Adresgegevens

Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: nijmegen@doktermeubel.nl

Afspraak maken