Meubelreinigen Den Bosch

Je meubels reinigen; daar denk je vaak niet zo over na. Kussenhoezen, tafellakens en het beddengoed wordt met enige regelmaat gewassen en verschoond, maar het meubilair of de matras zelf reinigen is toch bij het merendeel van de mensen iets dat simpelweg wordt vergeten. Terwijl dit juist zo belangrijk is.

Elke avond zit je lekker op de bank eventueel met huisdier, een zak chips of een kop koffie. Maar wist jij dat terwijl jij rustig zit er talloze huisstofmijten actief bezig zijn? Dat geldt ook voor deze beestjes in jouw matras.

Ze vermenigvuldigen zich in een razend tempo, omdat ze het allerbeste overleven op plekken die warm en vochtig zijn en waar ze zich bovendien tegoed kunnen doen aan huidschilfers. Een betere basis dan een matras is er dus niet. Naast dat ze zich vermenigvuldigen laten ze ook nog eens hun uitwerpselen achter en dat zijn juist de boosdoeners die vervelende allergieën veroorzaken.

Buiten deze onprettige beestjes wordt jouw matras en meubilair ook op andere manieren verontreinigd. Denk daarbij aan transpireren, onprettige geurtjes of kattenurine. Laat dus daarom regelmatig uw meubels reinigen.

Hoe gaan wij te werk?

Stel, u heeft een urinevlek in uw bank omdat de kat daar per ongeluk heeft geplast. Wat kunt u dan het beste doen? Een eerste belangrijke tip: ga nooit zelf aan de slag met reinigingsmiddelen in een poging de vlek te verwijderen. Andere reinigingsmiddelen zullen de geur of vlek maskeren, maar nooit verwijderen. Met als gevolg dat het moeilijker wordt om deze professioneel te laten verwijderen. Neem zodra uw bank schoongemaakt moet worden contact op met Doktermeubel. Zij komen bij u aan huis, dus u hoeft niet zelf met de bankstel te gaan slepen. Alle benodigde materialen om het bankstel te reinigen hebben zij bij zich.

Ze starten de reiniging met een machine die diep reinigt. Door middel van kloppen en zuigen wordt al het vuil, zoals bijvoorbeeld huisstofmijten en hun uitwerpselen, als het ware uit het bankstel getrild. Deze worden met speciale filters opgevangen. Daarna wordt er gebruik gemaakt van een machine met een UVC-lamp. Deze lampen doden schimmels, bacteriën en huisstofmijt. Als laatste wordt gekeken naar specifieke vlekken, zoals urine. Afhankelijk van de soort en omvang van de vlek wordt gekeken hoe deze verwijderd dient te worden. Daarvoor gebruikt DokterMeubel een speciale vlekkenmachine.

Dus, woont u in Den Bosch, Sint-Oedenrode, Schijndel, Vught, Rosmalen, Waalwijk of omgeving en wilt u uw matras laten reinigen of weten wat wij van DokterBed voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op

Adresgegevens

Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: info@doktermeubel.nl

Afspraak maken