Sinds september 2013 heeft DokterMeubel Breda haar deuren geopend. Sindsdien is er veel kennis en ervaring opgedaan in het schoonmaken van diverse soorten stoffen banken en fauteuils.

DokterMeubel Breda vindt dat het geven van eerlijk advies aan de klant altijd voorop moet staan. Het gaat er immers om dat uw probleem snel, kwalitatief goed en voor u zo goedkoop mogelijk wordt opgelost.

Soorten meubelreiniging

Er zijn 2 soorten reinigingen: een droge reiniging en een natte reiniging.

Droge reiniging

Bij een droge reiniging wordt door middel van een industriële stofzuiger voorzien van UVC licht het bankstel of de stoel gereinigd van de interne droge vervuiling en tegelijkertijd ontsmet met UVC licht. Onder droge interne vervuiling wordt verstaan: huisstofmijten, uitwerpselen huisstofmijten, bacteriën, schimmels en virussen. Met een speciale spray wordt het meubelstuk na het stofzuigen ingespoten waarbij de spray nieuwe bacteriegroei zo veel mogelijk tegengaat.

Natte reiniging

Bij een natte reiniging worden vlekken en plekken aangepakt en wordt de vervuiling geheel verwijderd. Het volledig verwijderen van de zichtbaarheid hangt af van de soort en ouderdom van de vlekken en plekken en is niet te garanderen. U moet rekening houden met ten minste 24 uur droogtijd!

Er moet altijd eerst droog worden gereinigd voordat er nat kan worden gereinigd. Enkel een natte reiniging uitvoeren is voor uw eigen gezondheid niet mogelijk!

Advies DokterMeubel

TIP: dep als er vloeistof is geknoeid de plas op met keukenpapier!!! Ga niet zelf aan de slag met huis-, tuin-, en keukenmiddelen!!! Door het gebruik van huis-, tuin-, en keukenmiddelen kan de werking van professionele reinigingsmiddelen worden teniet gedaan!

Adresgegevens

Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: breda@doktermeubel.nl

Afspraak maken