Wilfred van Loenhout

Leuk dat jullie kijken op deze pagina van DokterMeubel. Mijn naam is Wilfred van Loenhout en ik ben naast DokterMeubel Bergen op Zoom ook verantwoordelijk voor heel Zeeland. 
Zoals je hiernaast kunt zien kom ik uit Bergen op Zoom en ben ik geboren op 08 juli 1973. Iedereen die een keer in contact komt met DokterMeubel BoZ/Zeeland stuur ik direct mijn gegevens zodat gelijk bekend is met wie men te maken heeft. Dit wordt als zeer prettig ervaren, dus dat houden we erin.

Komt DokterMeubel BoZ/Zeeland dan alleen in Bergen op Zoom? 
NEE, op dit moment bestrijk ik een redelijk groot gebied. Een stuk van Zuid-Holland, West-Brabant en heel Zeeland. ( Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Noord-Beverland, Zuid-Beverland, Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee, Tholen & Sint Phillipsland). In al deze plaatsen kan met veel plezier een afspraak worden gemaakt bij mij. Ik kom met professionele apparaten naar je toe en er worden geen voorrij kosten berekend.

Waarom een afspraak maken?

Waarom een afspraak maken met DokterMeubel BoZ/Zeeland? 
Ik ben gespecialiseerd in het professioneel reinigen van stoffen meubels, maar ook voor het reinigen van matrassen, tapijten en bijvoorbeeld autostoelen kun je bij mij terecht.
Mensen moeten goed beseffen dat er na verloop van tijd heel erg veel narigheid in je stoffen meubels ophoopt. Huisstofmijt, bacteriën, schimmels, huidschilfers, haren en zweet zijn veel voorkomende ongewenste bijkomstigheden die allergieën of klachten veroorzaken.
Heb je klachten zoals astma, hooikoorts, COPD of eczeem zorg er dan voor dat je meubilair, niet meer de grootste oorzaak kan zijn.

Meubelreiniging zakelijk

Natuurlijk zijn niet alleen particulieren klanten welkom. Vakantie- en bungalowparken, hotels en campings hebben met kritische bezoekers te maken, en dit is natuurlijk terecht. Ook verzorgingstehuizen en zorginstellingen zullen door steeds strengere hygiënecontroles mee moeten gaan in een goed gereinigde meubels en matrassen.
DokterMeubel meubelreiniging BoZ/Zeeland heeft inmiddels ruime ervaring op dit gebied en weet wat er verwacht kan worden op de zakelijke markt. 
Hier komt een zeer sterk punt van DokterMeubel BoZ/Zeeland heel erg tot zijn recht, namelijk vlekken verwijderen. Het aanzicht van stoffen meubels is waar het hier als eerste om gaat. Voor een acceptabele prijs kun je een bankstel of stoel in lengte van jaren langer mee laten gaan. DokterMeubel BoZ/Zeeland verdient zichzelf dus eigenlijk weer terug.

Bent u overtuigd van de diensten van DokterMeubel BoZ/Zeeland of wilt u nog meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik zal dan uitgebreid ingaan op alle vragen, of een afspraak inplannen om u verder van dienst te zijn.

Adresgegevens

Turfland 2
4614 JL Bergen op Zoom
Telefoonnummer: 088-3658379 / +31618808396
E-mail: bergenopzoom@doktermeubel.nl

Afspraak maken