Twente Meubelreiniging

Ben je allergisch voor huisstofmijt? Heb je problemen aan de luchtwegen? Of heb je erge last van eczeem? Dan kunnen jouw klachten na onze behandeling wellicht verminderen! Heel veel van deze problemen worden namelijk veroorzaakt door huisstofmijt. Er is erg veel huisstofmijt aanwezig in gestoffeerde meubels. Daarnaast zitten de meubels vol met huidschilfers, bacteriën en schimmels. Met de normale schoonmaak verdwijnt de huisstofmijt niet uit de stof van de meubels.

Wij kunnen je helpen om deze uit jouw meubels te verwijderen zodat je weer gezond en hygiënisch kunt wonen. Hiervoor hebben wij speciale apparatuur en wij komen langs bij jou op locatie. Ook vlekken, zoals bloed of urine, kunnen wij uit jouw meubels verwijderen.

Voor de prijs hoef je het niet te laten; we reinigen al meubels vanaf 25 euro. We bevelen aan om gestoffeerde meubels minimaal eenmaal per jaar te laten schoonmaken omdat dit de gezondheid ten goede komt. Het is niet alleen voor iemand met een allergie, maar voor iedereen belangrijk om in een schone en hygiënische omgeving te leven.

Voor meer informatie, een vrijblijvende prijsopgave of een afspraak kan je ons mailen of bellen.

DokterMeubel Twente reinigt de meubels voor jou in Enschede, Hengelo, Oldenzaal, Losser, Haaksbergen, Goor, Delden, Borne, Almelo, Denekamp, Ootmarsum, Tubbergen, Markelo, Rijssen, Enter, Holten, Nijverdal en de regio er om heen.
pinnen ja graag

DokterMeubel meubelreiniging Twente

Wil je jouw meubels laten reinigen in Twente of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Tel: 088-3658380
Email: twente@doktermeubel.nl
Web: https://doktermeubel.nl

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed