Professionele meubelreiniging door DokterMeubel

DokterMeubel is gespecialiseerd in het reinigen van gestoffeerd meubilair, maar biedt ook professionele reiniging voor je banken, matrassen en tapijten. Meubels worden dagelijks intensief gebruikt. Na een keer stofzuigen, lijkt je bank of stoel weer schoon. Bacteriën en stof worden echter op deze manier niet effectief verwijderd. Je merkt pas echt hoe vuil je meubels waren als ze grondig gereinigd zijn.

Niet alleen worden gestoffeerde meubels en banken schoner, een professionele reiniging is ook goed voor je gezondheid. Met behulp van een stofzuiger wordt huisstofmijt namelijk niet effectief verwijderd, maar door de professionele apparatuur van DokterMeubel wel. Hierdoor wordt het gezondheidsrisico bij mensen met astma of allergieën verminderd. Aanwezige bacteriën, stoffen en huisstofmijt worden dankzij dieptereiniging gedood en verwijderd.

Banken en gestoffeerde meubels reinigen

De reiniging van gestoffeerde meubels en banken gaat in principe hetzelfde in zijn werk als de reiniging van matrassen. DokterMeubel voert eerst een testreiniging uit, waarna de diepreiniging volgt. Banken en gestoffeerde meubels worden uitsluitend schoongemaakt met natuurlijke en biologisch afbreekbare producten. Er worden dus geen chemicaliën gebruikt.

Vlekken uit gestoffeerde meubels verwijderen

Ook vlekken worden verwijderd met de aanpak van DokterMeubel. Hardnekkige vlekken zoals koffie, rode wijn en inkt worden op professionele wijze verwijderd. Iedere vlek heeft echter een andere aanpak nodig. Daarom zal samen met de klant worden gekeken of vlekken in tapijten en gestoffeerde meubels aansluitend op de droge reiniging kunnen worden aangepakt.

Na de professionele reiniging van DokterMeubel zijn je meubelen weer hygiënisch schoon en ruiken ze lekker fris. Je kunt gestoffeerde meubels en banken net als je matras regelmatig laten reinigen. Goed dagelijks onderhoud betekent echter dat ze minder vaak professionele reiniging nodig hebben. Het is daarom belangrijk dat je eventuele vlekken meteen verwijdert. Wrijf de vlek niet schoon, maar dep voorzichtig tijdens het verwijderen van vlekken. Zo blijven je meubels langer schoon.

Wil je meer informatie over het laten reinigen van je meubels? Neem dan contact met ons op via het afspraakformulier.