Meubelreiniging Zeeland

Leuk dat jullie kijken op deze pagina van DokterMeubel!

Mijn naam is Wilfred van Loenhout en ik ben naast DokterMeubel Bergen op Zoom ook verantwoordelijk voor heel Zeeland. 
Zoals je hiernaast kunt zien kom ik uit Bergen op Zoom en ben ik geboren op 08 juli 1973. Iedereen die een keer in contact komt met DokterMeubelBoZ/Zeeland stuur ik direct mijn gegevens zodat gelijk bekend is met wie men te maken heeft. Dit wordt als zeer prettig ervaren, dus dat houden we erin.

DokterMeubel vind je overal!

Komt DokterMeubel BoZ/Zeeland dan alleen in Bergen op Zoom? 
NEE, op dit moment bestrijk ik een redelijk groot gebied. Een stuk van Zuid-Holland, West-Brabant en heel Zeeland. ( Zeeuws-Vlaanderen, Walcheren, Noord-Beverland, Zuid-Beverland, Schouwen-Duiveland, Goeree-Overflakkee, Tholen & Sint Phillipsland) In al deze plaatsen kan met veel plezier een afspraak gemaakt worden bij mij. Ik kom met professionele apparaten naar je toe en er worden geen voorrij kosten berekend.

Waarom je meubels laten reiningen?

Waarom een afspraak maken met DokterMeubel BoZ/Zeeland? 
Ik ben gespecialiseerd in het professioneel reinigen van meubels, maar ook voor het reinigen van matrassen, tapijten en bijvoorbeeld autostoelen kun je bij mij terecht. Mensen moeten goed beseffen dat er na verloop van tijd heel erg veel narigheid in je stoffen meubels ophoopt. Huisstofmijt, bacteriën, schimmels, huidschilfers, haren en zweet zijn veel voorkomende ongewenste bijkomstigheden die allergieën of klachten veroorzaken. Heb je klachten zoals astma, hooikoorts, COPD of eczeem zorg er dan voor dat je meubels, waar je toch zo’n één vierde van je leven op door brengt, niet meer de grootste oorzaak kan zijn. Ook bij minder grote klachten zoals branderige ogen, verstopte neus en vermoeid wakker worden, moet je toch denken aan een goede reiniging van de meubels.

Natuurlijk zijn niet alleen particulieren klanten welkom. Het besef op de zakelijke markt wordt steeds groter dat gestoffeerde meubels veel belangrijker is voor klanten. Vakantie- en bungalowparken, hotels en campings hebben met kritische bezoekers te maken, en dit is natuurlijk terecht. Ook verzorgingstehuizen en zorginstellingen zullen door steeds strengere hygiënecontroles mee moeten gaan in een goed gereinigde meubels. DokterMeubelBoZ / Zeeland heeft inmiddels ruime ervaring op dit gebied en weet wat er verwacht kan worden in de zakelijke markt. Hier komt een zeer sterk punt van DokterMeubelBoZ / Zeeland heel erg tot zijn recht, namelijk vlekken verwijderen. Het aanzicht van een stoffen meubel is waar het hier als eerste om gaat. Voor een acceptabele prijs kun je bijvoorbeeld een stoffen bankstel, in lengte van jaren langer mee laten gaan. DokterMeubelBoZ / Zeeland verdient zichzelf dus eigenlijk weer terug.

Ben je overtuigd van de diensten van DokterMeubel BoZ/Zeeland of wil je nog meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met me op. Ik zal dan uitgebreid ingaan op alle vragen, of een afspraak inplannen om je verder van dienst te zijn.

DokterMeubel meubelreiniging Zeeland

Wil je jouw meubels laten reinigen in Zeeland? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Turfland 2
4614 JL Bergen op Zoom

Telefoonnummer: 088-3658379
E-mail: zeeland@doktermeubel.nl

voorbeeld matrasreiniging van DokterBed

WOD_Logo_DEF_roodzwart

famland-logo-250x198