DokterMeubel verwijdert ook kattenurine uit je meubels

Helaas komt het wel eens voor dat huisdieren hun behoeften op een stoel of bank doen. Niet alleen blijft hierdoor een grote urinevlek achter, de geur van de urine is ook erg doordringend en moeilijk te verdoezelen. Gelukkig pakt DokterMeubel niet alleen de vlek aan, maar gaan ze ook aan de slag met de geur die in het meubilair blijft hangen. Kortom: kattenurine verwijderen is voor DokterMeubel geen enkel probleem.

Kattenurine uit de meubels verwijderen

Zelf kattenurine verwijderen uit je bank of stoel is een hels karwei. Zelfs al krijg je de urinevlek enigszins verwijderd, dan zit je nog met de penetrante geur. Er zijn genoeg reinigingsmiddelen te koop die de geur van kattenurine verwijderen, maar deze zijn vaak zonder resultaat.

DokterMeubel zorgt er ten eerste voor dat het meeste vuil wordt verwijderd. Net als bij andere soorten vlekken wordt eerst onderzocht hoe verontreinigd sommige meubels zijn. Daarna gaat DokterMeubel met de juiste apparaten aan de slag om de kattenurine uit de meubels te verwijderen. Tijdens deze reiniging wordt met een speciale oplossing ook de indringende urinegeur verwijderd.

Urinevlekken voorkomen

Het is belangrijk dat je voorkomt dat je kat op je stoelen of bank blijft plassen. Aangezien de geur van kattenurine zo indringend is, ruikt ook de kat steeds de eigen urine. De kans is dan groot dat je kat iedere keer op dezelfde plek zijn behoefte doet. Om te voorkomen dat je kat steeds terugkomt, kun je er onder andere voor zorgen dat de kattenbak elke dag wordt schoongemaakt.