Meubelreiniging Breda

DokterMeubel Breda vindt dat het geven van eerlijk advies aan de klant altijd voorop moet staan. Het gaat er immers om dat jouw probleem snel, kwalitatief goed en voor jou zo goedkoop mogelijk wordt opgelost.

Wist je dat je met een investering van 8 cent per dag heerlijk kunt relaxen van jouw schone, frisse en hygiënische bank of lounge?

Je ziet het vaak niet, maar een op het oog zo schoon uitziende meubel is vaak erg vervuild. Er leven meer dan 1 miljoen huisstofmijten in een gestoffeerde bank. Bacteriën verteren huidschilfers, die je verliest tijdens het hangen of liggen op de bank. Deze voorverteerde huidschilfers, zo’n 500 gram per jaar, worden gegeten door de huisstofmijten. Tijdens het verteren van de huidschilfers door de huisstofmijten wordt tijdens het verteringsproces door de huisstofmijten de stof allergeen aangemaakt. Dit allergeen wordt door de huisstofmijten uitgepoept en is de veroorzaker van allergieën.

Met een jaarlijkse reiniging van jouw meubels, doorbreek je de driehoek bacteriën-huidschilfers-huisstofmijten.

Er zijn 2 soorten reinigingen: een droge reiniging en een natte reiniging

Bij een droge reiniging wordt door middel van een industriële stofzuiger voorzien van UVC licht de meubel gereinigd van de interne droge vervuiling en tegelijkertijd ontsmet met UVC licht . Onder droge interne vervuiling wordt verstaan: huisstofmijten, uitwerpselen huisstofmijten, bacteriën, schimmels en virussen. Met een speciale spray wordt de gestoffeerde meubel na het stofzuigen ingespoten, waarbij de spray de nieuwe bacteriegroei zo veel mogelijk tegengaat.

Bij een natte reiniging worden vlekken en plekken aangepakt en wordt de vervuiling geheel verwijderd. Het volledig verwijderen van de zichtbaarheid hangt af van de soort en ouderdom van de vlekken. Het is niet 100% te garanderen.

Er moet altijd eerst droog worden gereinigd voordat er nat gereinigd kan worden. Enkel een natte reiniging uitvoeren is voor jouw eigen gezondheid niet mogelijk!

DokterMeubel Breda is de oplossing als je wordt geconfronteerd met één van de onderstaande problemen:

– Er is op de gestoffeerde meubel geplast door mens of dier
– Je hebt erg veel last van jeuk of hoesten tijdens de slaap
– Je hebt een huisstofmijt allergie/COPD/eczeem/astma
– Er zitten vlekken/plekken op jouw stoffen bankstel/ stoelen of fauteuil
– Er is limonade/wijn of andere vloeistoffen op jouw stoffen bankstel gemorst
– Je wilt af van die muffe lucht in jouw camper, caravan of (zeil)boot, die veroorzaakt worden door dode bacteriën en huisstofmijten
– Je hebt een tweedehands gestoffeerde bank gekocht/geleend
-Je wilt jouw bank jaarlijks laten reinigen

Als je wordt geconfronteerd met één van de bovenstaande zaken neem dan direct contact met ons op. Als wij binnen 24 uur bij jou kunnen schoonmaken, dan is de kans op volledige reiniging het grootst!

DokterMeubel meubelreiniging Breda

Wil je jouw meubels laten reinigen in Breda of omgeving? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

Telefoonnummer: 088-3658372
E-mail: breda@doktermeubel.nl